Logo

Opplevelser

Opplevelser

Fiske og familieferie

Hitra er en meget populær plass for fisketurister og Helgebostad ligger like ved mange gode fiskeplasser både i den vakre skjærgården og utaskjærs. For de…

read more

Workshop og rekreasjon

To til tre ganger i året har vi besøk av en populær foredragsholder som snakker om Livet. Her vil det også dukke opp kurs som…

read more

Turer

Vi tar deg med til sjøs & på land

På Land

Tur til skogshytta med bål og grilling.

Etter avtale

Ferskvannsfiske.

Hitra har mange spennende fiskemuligheter og over 1000 fiskevann å velge mellom, Mest ørret, noen også med røye. Sesongen varer fra 01.01 til 31.08. Les mer og kjøp fiskekort på inatur.no, selges også mange plasser på Hitra.

Gåturer

Vi hjelper dere med å finne egnede turmuligheter til kortere eller lengre turer. Vi kan også gi tips til de fineste picknick steder eller rasteplasser med flott utsikt over sjøen eller fjellet.

Lengre dagsturer.

Vi kan gi tips til både sykkel og bilturer i området. Spørr oss om tips.

 


Været akkurat nå


 


Fiske og familieferie

Hitra er en meget populær plass for fisketurister og Helgebostad ligger like ved mange gode fiskeplasser både i den vakre skjærgården og utaskjærs. For de som vil hit på fiskeferie, leies huset og båtene ut på ukesbasis. 800 meters lett gange fra huset ligger naustet og kaia med båtene. Vi har to båter for utleie. De er begge ca 17 fot, hvorav den ene er med ekkolodd og 25 hk motor og den andre med 15 hk motor. Den ene båten anbefales max 4 personer, den andre max 6 personer. Opplæring på båter og sjøvett vil bli gitt. Vi ønsker dere et fint opphold her, velkommen til oss!


Workshop og rekreasjon

To til tre ganger i året har vi besøk av en populær foredragsholder som snakker om Livet. Her vil det også dukke opp kurs som kan inneholde alt fra kropp/helse, spiritualitet til kreativt håndverk og mat.

Rekreasjon. På forespørsel kan vi legge tilrette for et skreddersydd opphold til mindre grupper. Det kan være tilrettelagt kosthold( f.eks vegetar/raw food) , mest mulig ureist eller hjemmedyrket. Massasje og alternative behandlinger. Naturen ligger her klar for å ta imot dere.


©Copyright 2020 - Helgebostad